14 Şubat 2018 Sevgililer Günü için müthiş bir Projem var ilgilenirmisiniz?

27 Aralık 2017

Merhaba Osman,

Değerli projenizi bizimle paylaşmak istediğiniz için teşekkür ederiz.

Şirketimiz sizin gibi eserlerini ve/veya fikirlerini paylaşma arzusunda olan kişilerin taleplerini aşağıda detayları belirtilen prosedür dahilinde değerlendirmektedir.

Birçok büyük şirket gibi şirketimizin de dünya çapında yürüttüğü pazarlama çalışmaları bulunmaktadır. Şirketimiz, prensipte istihdam ettiği elemanlarının fikirlerini değerlendirir ve benimsenen fikirler de Coca-Cola Sistemi içinde ülkelerin ihtiyaçları doğrultusunda değerlendirilir ve kullanılır. Bu şekilde hem karışıklık önlenmiş, hem de sistemli bir çalışma yapılması sağlanmış olur.

Bu şartlar altında Coca-Cola Türkiye olarak, projenizi değerlendiremeyeceğimizi üzülerek iletir, bize iletilen tüm eserlerin ve fikirlerin ancak Ek’te belirttiğimiz prosedürün takip edilmesi halinde, Atlanta'da bulunan merkezimizin yapacağı açıklamalar ve yönlendirmeler sonucunda değerlendirileceğini belirtmek isteriz.

Çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Ek:
The Coca-Cola Company, hiçbir suretle;
a) reklam, tanıtım, promosyon malzemelerinin geliştirilmesine yönelik fikirlere,
b) ürün formüllerinin geliştirilmesine yönelik fikirlere,
c) halihazırda sirket içinde hayata geçirilmek üzere planlanmış ya da üzerinde çalışması yapılmaya başlanan fikirlere ilişkin önerileri kabul etmemektedir.

Bunlar dışında yeralan fikirler ise, kesinlikle ve yalnızca, fikrin paylaşılmasından önce öneride bulunan kişi/ler tarafından, The Coca-Cola Company tarafından kendisine gönderilen konuya ilişkin tüm şart ve koşulları içerir sözleşmenin dikkatlice okunarak imzalanması/onaylanması halinde değerlendirmeye alınabilecektir.

www.CokeSubmit.com web sitesinden bahse konu olan prosedür hakkında bilgi edinebilir ve fikrinizi paylaşabilirsiniz.

Ayrıca, Atlanta-ABD’de yerleşik ilgili birim ile yazılı olarak irtibat kurmak isterseniz, aşağıda bilginize sunulan adresi kullanabilirsiniz.
The Coca-Cola Company
Industry and Consumer Affairs
DUN 500
P.O. Box 1734
Atlanta, Georgia 30301, USA

 

“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
coca colanın eski rengi yeşil midir?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> üretimi sırasında kullanılan tek renklendirici karameldir. Karamel, <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>'ya kendine özgü rengini verir.
İçerik
Bir miktar türk kahvesi ile karıştırılıp tüketilmesi sağlık açısından bir engel teşkil eder mi ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> kendine özgün tadı ile tüketime hazır bir gıda ürünüdür. Başka bir gıda ürünü ile karıştırılması tavsiye edilmez.
İçerik
Coca Colanin en buyuk iki ortaginin katarli Müslüman araplar oldugu doğrumu ?
Hayır, doğru değil. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Şirketi tamamı halka açık bir şirkettir. New York borsasında işlem gören şirketimizin hisseleri yatırımcılar tarafından alınıp, satılabilmektedir. Dolayısı ile bugün şirketin 230 binin üzerinde hissedarı bulunmaktadır ve şu an için en büyük hissedar Berkshire Hathawa...
Kampanyalar
Kutularinizi tombuldan uzun kutu olarak degistiriyorsunuz. Sebebi nedir? Yer kaplamamasi icin mi? Goze hoş gelmesi icin mi? Tesekkurler :)
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz. Belirli dönemlerde global pazarlama stratejilerimiz kapsamında ambalaj üzerinde değişikliler yapmaktayız ancak bu değişiklikler ürünün içeriğiyle ilgili değildir.
Marka
Beni reklam filminizde oynatırmısınız ?
Öncelikle ilgiliniz için çok teşekkür ederiz. Ancak reklamlarımızla ilgili tüm süreçleri birlikte çalıştığımız ajanslarımız yürütüyor. Dışarıdan gelen teklifleri ne yazık ki kabul edemiyoruz.
Marka
boyle soruları görünce aklınızdan ne geçiyor kızıyomusunuz
Tabi ki hayır. ‘’Merak Ettim’’ dediğiniz soruları hiç sıkılmadan keyifle yanıtlamaktan mutluluk duyuyoruz.
Marka
league of legends temalı kutularda hangi şampiyonların resimleri var?
250ml ve 330ml <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero ambalajlarımızın üzerinde farklı şampiyonlar bulunuyor. 250 ml <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero ürünlerimizin üzerinde “Blitzcrank, Vayne, Orianna, Lux, Twisted Fate”, 330 ml <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Zero ürünlerimizin üzerinde ise “Vi Neon Patlaması, Ziggs, Pulsefire Ezreal, Gnar, Teemo” şampiyonla...
Marka
okay yazan
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> ürünlerimizin üzerinde yazan isim listesine buradan ulaşabilirsiniz:<a href=" http://www.coca-cola.com.tr/connect.html" target="_blank"> http://www.coca-cola.com.tr/connect.html</a>
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4355 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
90 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7489 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11431 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.