02.10.2019 tarihinde İzmir Bayraklı Mansuroğlu Mah. İşletme açtım merak ettim neden satış pazarlama yetkilisi ziyaretime gelmiyor

03 Aralık 2019

Merhaba Mahir,

Belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili size yardımcı olabilecek en yetkili birim Müşteri İletişim Merkezimiz'dir.  Müşteri İletişim Merkezimiz'e,  0 850 222 02 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.


“Merak Ettim” dediğin konuya verdiğimiz cevap aklındaki soru işaretlerini giderdi mi?
TÜM SORULAR
Diğer Sorular
merhaba kolanın formülünü bulan kişi veya kişiler bu formülü bulmasaydılar akıllarındaki 2 inci bulacakları förmül yada icat ne olurdu ?
Eğer <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’nın mucidi Dr. John Pemberton başka bir formül bulacak olsaydı, sonuç yine mutluluk verici olurdu. :)
Marka
coca cola deposunda calışanım bu coca veya öbürleri ambalaj boşetleri veya kartonarı neden bu kadar cabuk kopmakta veya yırtılmakta ? cvp
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
Kampanyalar
Kola karnımızı acıktırımı?
Sıvı gıdaların tokluk hissi ile ilgili birçok çalışma yayınlanmıştır. Bu çalışmalara göre sıvıların benzer kalorideki yiyecekler kadar tokluk yarattığı gözlemlenmiştir.
İçerik
'Merak Ettim' tanıtım reklamlarında 1886'tan beri formulünüzün değişmediğini söylemişsiniz. İlk başlarda kafein yerine kokain yok muydu ?
<span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>’da hiçbir zaman kokain bulunmamıştır. <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, 1886'dan bu yana aynı standartlarda üretilir. Dünyanın 200'den fazla ülkesinde yerel otoritelerin izni ile ürettiğimiz <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span>, Türkiye'de de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı izni ile üretilmektedir.
İçerik
Coca cola neden mazottan pahali?
Şirket olarak amacımız, satış noktalarına(bakkal, market, büfe, süpermarket vb.) en uygun fiyatla ürünlerimizin ulaşmasını sağlamaktır. Ürünlerimizin pazardaki satış fiyatları ise satış noktaları tarafından belirlenmektedir.
Marka
benimle beraber sizin seçeceğiniz ve benim seçeceğim 5 farklı noktadan coca cola alıp gaz testi yapar mısınız?Tamamı gazı kaçık çıkacak...
Sorunuza detaylı yanıt verebilmemiz için iletişim bilgilerinizi iletisimmerkezi@coca-cola.com adresine gönderebilir ya da <a href="tel:4443040">444 3040</a> numaralı iletişim merkezimizden bize ulaşabilirsiniz.
İçerik
aga bu cevapların dogrulugundan nasıl emın olacagız ??
Cevaplarımızın doğruluğundan emin olabilirsiniz. “Merak Ettim” dediğiniz sorular tek tek incelenmekte ve bilimsel veriler ışığında ilgili birimlerde görevli ve konusunda uzman çalışanlarımız tarafından cevaplanmaktadır.
Marka
ben hergün içiyorum hergünde satıyorum çünkü marketçiyim bi zararını görmedim sadece isteğim ismimi yazmanız SUAT
Beğeninizi paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. “Bu <span style='white-space:nowrap;'>Coca-Cola</span> Senin İçin” kampanyamız sona ermiştir. Önümüzdeki dönemlerde farklı kampanyalarımızı sizlerle buluşturmaya devam edeceğiz.
Marka
Sen de “Merak Ettim” dediğin soruyu sor
Soru gönder
Kurumsal
4348 Soru
Coca-Cola Şirketi hakkında merak ettikleriniz. Fabrikalarımız, sertifikalarımız, faaliyet gösterdiğimiz ülkeler, tarihçemiz ve daha fazlası.
Kampanyalar
84 Soru
Kampanyalarımız hakkında merak ettikleriniz. Kampanya koşulları, kampanya katılım tarihleri, hediyelerin temini ve aklınıza takılan diğer konular.
İçerik
7483 Soru
Ürünlerimizin içeriği hakkında merak ettikleriniz. Besin değerleri, ürün içerikleri, ürünler arası farkılılıklar, içerik raporları ve merak ettiğiniz diğer konular.
Sürdürülebilirlik
207 Soru
Sürdürülebilirlik projelerimiz hakkında merak ettikleriniz. Kız Kardeşim projesi ve kadın girişimcilere destek programlarımız, atıksız dünya hedefiyle sürdürdüğümüz projeler, su kaynaklarının korunması ve aklınıza gelen diğer tüm sürdürülebilirlik konuları.
Marka
11426 Soru
Coca-Cola Türkiye bünyesindeki markalarımız hakkında merak ettikleriniz. Markalarımızın pazarlama faaliyetleri, reklamlarımız, ürün özellikleri, sınırlı sayıda çıkarılan özel ürünler ve daha fazlası.